Talno gretje

Električno talno gretje

Električno talno gretje  je eden izmed najučinkovitejših načinov ogrevanja. Je izjemno enostaven za vgradnjo in regulacijo. Talno ogrevanje se izvede z električnimi talnimi mrežami ali folijami, kamor so vgrajene električne grelni kabli, ki oddajajo toploto tla in keramiko ter v prostor.

Preberite nekaj koristnih nasvetov in informacij o električnem talnem gretju , ki smo vam jih pripravili;

Nasveti in članki

Vse kar je dobro vedeti ko se odločate za talno ogrevanje

Električno talno ogrevanje: prednosti in slabosti

Električno talno gretje – prednosti in slabosti

Glavne prednosti električnega talnega gretja so; nizka višina vgradnje, hitri odzivni čas, nizki stroški nabave, brez stroškov vzdrževanja, uporaba skoraj pri vseh talnih oblogah,… Enostavna regulacija s sobnim termostatom,…

delovanje grelne mreže

Električno talno ogrevanje - kako deluje in kakšno moč izbrati?

Sistem električnega talnega ogrevanja deluje brez centralnega generatorja toplote ali druge distribucijske enote. Toplotna energija se ustvarja v grelnih preprogah ali grelnih folijah točno tam, kjer je potrebna: neposredno v prostoru pod talno oblogo ali estrihu.

Termostat za talno gretje

Termostat za talno gretje - enostavna regulacija

Termostati za talno ogrevanje – regulacija talnega gretja s sobnim termostatom Termostati vam omogočajo enostavno nastavitev temperature tal in prostora. Upravljate jih lahko tudi na daljavo preko mobilnega telefona,… Ločimo različne vrste termostatov odvisno od izbire in potreb, ki jih imamo.

Polaganje montaža talno gretje

Električno talno gretje - montaža in polaganje

Nameščanje in polaganje električnega talnega gretja - grelne mreže je preprosta in hitra. Prav to je tudi ena največjih prednosti tega ogrevalnega sistema. Ker zadostuje, da grelne preproge enostavno razvaljamo in jih priključimo na električno omrežje. Preberite nekaj nasvetov, navodil in pomembnih stvareh na katere morate biti pozorni pri polaganju električnega talnega gretja...

Talno gretje pod laminat parket vinil

Električno talno gretje - pod laminat, parket, vinil?

Katera talna obloga je primerna za električno talno ogrevanje? Najprimernejša je keramika, lahko pa jo položimo praktično pod vse vrste podov kot so laminat, vinil, pluta, pvc,… Pozorni moramo biti pri polaganju pod parket

stroški talnega gretja

Električno talno ogrevanje - cena in stroški ?

Kakšne so cene in stroški električnega talnega ogrevanja • Kako narediti izračun stroškov porabe električne energije in • Kdaj se električno talno ogrevanje splača in kdaj ne? • Kdaj je izbira električnega talnega gretja najboljša izbira?

Polaganje - električno talno gretje montaža

Prenova kopalnice in talno gretje - ogrevanje

Talno gretje je danes pri prenovi kopalnice že skoraj nujno. V vaš dom prinaša toplino in prijeten občutek toplih tal. Pri novogradnjah se večinoma odločajo za talno gretje tako v kopalnici kot tudi po celotni površini stanovanja.

Ponudba grelnih mrež, kompletov in termostatov

Kompleti termostat in grelna mreža

kompleti

Vse, kar potrebujete za električno talno ogrevanje. Komplet set v izbrani dimenziji z vključenim termostatom in talnim senzorjem

grelna mreža za talno ogrevanje

Grelne mreže

Potrebujete samo grelno mrežo brez termostata? Na voljo so vam od 0,5m 15m. Lahko pa kombinirate tudi več mrež.

Termostat za talno gretje - ogrevanje-digitalni

termostati

Izberite termostat za talno gretje - analogni, digitalni ali wifi za upravljanje na daljavo. Različne možnosti odvisne od izbire seta.

Električno talno gretje - ogrevanje

Zanimive povezave

Nekaj povezav na zanimive članke – električno talno ogrevanje

Polaganje talnega gretja pod parket

Primerne obloge za polaganje talnega gretja

0
Polaganje talnega gretja