Prenova kopalnice in talno gretje – ogrevanje

Prenova kopalnice in talno gretje – ogrevanje

Prenova kopalnice in talno gretje – ogrevanje

Talno gretje je danes pri prenovi kopalnice že skoraj nujno. V vaš dom prinaša toplino in prijeten občutek toplih tal. Pri novogradnjah se večinoma odločajo za talno gretje tako v kopalnici kot tudi po celotni površini stanovanja. Pri novogradnjah, kjer z višino tal in tlaki nismo omejeni je primerno klasično vodno centralno ogrevanje. V nasprotnem primeru pa se odločimo za električno talno ogrevanje.

Prenova kopalnice in talno gretje – centralno ogrevanje

Talno gretje je danes pri prenovi kopalnice že skoraj nujno. V vaš dom prinaša toplino in prijeten občutek toplih tal. Pri novogradnjah se večinoma odločajo za talno gretje tako v kopalnici kot tudi po celotni površini stanovanja. Pri novogradnjah, kje z višino tal in tlaki nismo omejeni je primerno klasično vodno centralno ogrevanje.

Adaptacija kopalnice in električno talno gretje – ogrevanje

Električno talno gretje – ogrevanje pa je idealno za prenove in adaptacije kopalnic, kjer smo omejeni za višino tal. Hkrati je električno talno gretje idealna in cenovno zelo ugodna rešitev, da opremimo kopalnico s talnim ogrevanjem. 

Grelne mreže dobite v vseh možnih dimenzijah, da bodo zagotovo ustrezale vaši kopalnici. Termostat za regulacijo namestite v kopalnici s katerim boste regulirali temperaturo v prostoru kot temperaturo tal. Talno ogrevanje vam bo služilo tudi v prehodnih obdobjih za segrevanje kopalnice kadar koli boste želeli.

Polaganje - električno talno gretje montaža
Talno gretje v kopalnici - enostavno in hitro polaganje pod ploščice

Električno talno gretje nudi številne prednosti pri prenovi kopalnice;

  • Talno gretje je cenovno zelo ugodno, glede na to kaj pridobite.
  • Enostavno polaganje talnega gretja skoraj brez dodatnih stroškov.
  • Hitro odzivno – segreje že v nekaj minutah ( odvisno od keramike in tlaka).
  • Kompleti talnega gretja prilagojenih dimenzij – ustrezajo za vsak prostor.
  • Termostat za talno gretje vam nadzira temperaturo prostora in tal.
  • Nastavitve ogrevanja lahko uredite po dnevih urah, vikend ali teden. Digitalni termostat za električno talno gretje vam vse to omogoča.

Mislimo, da ni vprašanje ali se odločiti za talno gretje v kopalnici ali ne temveč kakšno talno gretje izbrati –  ali električno ali klasično talno ogrevanje. Pri prenovah večinoma nimamo možnosti izbire zato pa  lahko izkoristimo možnost električnega talnega gretja, ki je ugodno, enostavno in bo našemu domu prineslo udobje in toplino. Glede na strošek in na to kaj boste s tem pridobili vam zagotovo ne bo žal !

Preberite tudi

Talno gretje električno - prednosti

Montaža - polaganje talnega gretja

Kako izvedemo montažo električnega talnega gretja, na kaj moramo biti pozorni in česa ne smemo storiti, da ne pride do okvar...

Talno gretje električno - prednosti

Talno gretje pod laminat

Električno talno gretje lahko položimo tudi pod laminat, vinil, parket in ostale talne obloge. Preberite na kaj morate biti pozorni pri tem...

Ponuba grelnih mrež, kompletov in termostatov

Kompleti termostat in grelna mreža

kompleti

Vse,kar potrebujete za električno talno gretje. Komplet set v izbrani dimenziji z vključenim termostatom in talnim senzorjem

grelna mreža za talno ogrevanje

Grelne mreže

Potrebujete samo grelno mrežo brez termostata? Na voljo so vam od 0,5m 15m. Lahko pa kombinirate tudi več mrež.

Termostat za talno gretje - ogrevanje-digitalni

termostati

Izberite termostat za talno gretje - analogni, digitalni ali wifi za upravljanje na daljavo. Različne možnosti odvisne od izbire seta.

Recommended Posts
0
cene in stoški za električno talno gretje